Cadeaus met een Romeinse twist!

Een verjaardag of bezoekje aan vrienden in zicht? En u wilt niet met een standaard bloemetje aankomen maar weet niet wat dan wel mee te nemen?  Denk dan eens aan een origineel cadeau, met een knipoog naar de Romeinse tijd! Super origineel, betaalbaar en een leuk gespreksonderwerp. Verkrijgbaar bij zowel bij atelier Verfstreken in Alphen aan den Rijn als in de winkel bij  bezoekerscentrum NIGVM PVLLVM / grand café De Haven in Zwammerdam.  

Locatie bezoekerscentrum NIGVM PVLLVM / grand café De Haven
Op de plek waar zes beroemde Romeinse vrachtschepen  gevonden zijn, staat het gezellige grand café De Haven. Binnen is het bezoekerscentrum NIGVM PVLLVM met de Romeinse tentoonstelling. Het voormalige opgravingsterrein Hooge Burch is nu een prachtige woon- en werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Landgoed Hooge Burch is vrij toegankelijk: de Limes fiets- en wandelroute lopen er beide overheen. De cadeauwinkel vindt u in het gebouw in het centrum van het landgoed.

Locatie Atelier Verfstreken, Alphen a/d Rijn
In het winkelhart van Alphen aan den Rijn, niet ver van de Oude Rijn met zijn gezellige terrassen, vindt u atelier en winkel Verfstreken.  Hier stromen creatieve ideeën en ontstaan grote en kleine kunstwerken. Vanwege de plaatsing van de Limes op de Unesco Wereld Erfgoedlijst – de voormalige Romeinse Grens in ons land – maakten de kunstenaars werken met een Romeinse twist. Kunst en praktische artikelen, dus altijd goed!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord