Hollandse Limes Classic @Home

Goed nieuws! De corona cijfers gaan steeds verder omlaag en de versoepelingen volgen elkaar in rap tempo op! Dit biedt voor de Hollandse Limes Classic @home ook mogelijkheden om de tocht nog leuker te maken. Je fietst nog steeds vanuit huis, maar langs de routes is veel vertier.

Locaties langs de route

Zo kun je bij de verschillende boerenbedrijven in het Groene Hart stoppen voor een lokale lekkernij. Bij castellum NIGRVM PVLLVM, op het terrein van Ipse de Bruggen in Zwammerdam, is de speciale Limes expositie eindelijk weer geopend! Er zijn rondleiders aanwezig die jou alles kunnen vertellen over de gevonden Zwammerdamschepen en je begeleiden door de Castellumtuin.

Feestelijke opening

Op deze grote dag wordt ook het havenpad, de nieuwe verbinding van het terrein met de geplande steiger, feestelijk geopend. Ook is er een archeologische tent, kun je een testrit maken op bijzondere duo-fietsen en is er échte Romeinse koffie. En als kers op de taart zal onze eigen stagiair zijn adviesdocument kort presenteren aan de aanwezigen. Kortom, een hele leuke dag op, maar ook naast de fiets!

Schrijf je in voor 2 juli en maak kans op de speciale Limes- fiets (t.w.v. €1000,-). Bij inschrijving ontvang je sowieso een geweldig startpakket met allemaal mooie lokale producten. Ga voor meer informatie of om je in te schrijven naar www.hollandselimesclassic.nl.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord