Online conferentie ICAHM

Hoe belangrijk erfgoed kan zijn in de samenleving maken we elke dag mee als we kijken naar NIGRVM PVLLVM in Zwammerdam. Maar afgelopen donderdag 24 juni hebben Leen van Zwieten en Tom Hazenberg met hulp van stagiair Bart Werink hun verhaal mogen doen aan de Europese Erfgoedtop.

Met hulp van de audiovisuele afdeling (AVA) van Ipse de Bruggen hebben de drie heren hun visie vertaald naar de verschillende deelnemers aan de livestream. Tom Hazenberg verzorgde de introductie, met een uitleg van de unieke situatie die voor hem als erfgoedmanager is ontstaan na de vernieuwing van het dorpshuis in Zwammerdam tot tentoonstellingsruime en Grand Café.
Vervolgens gaf Leen van Zwieten als zorgmanager zijn inzichten over de positieve impact die erfgoed heeft op de cliënten en hun omgeving. Als laatste kreeg stagiair Bart Werink de ruimte om de resultaten van zijn onderzoek kort te presenteren.

De drie sprekers met op de achtergrond de ondersteunende leden van de AVA

Als afsluiting werd nog kort gesproken over de tentoonstelling die op dit moment vernieuwd wordt. Natuurlijk werd iedereen uitgenodigd om als de omstandigheden het toelaten langs te komen voor een lekker kopje koffie met een limeskoekje. En dat geldt natuurlijk ook voor u!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord