Afstuderen bij Ipse de Bruggen

Bij Ipse de Bruggen zijn regelmatig stagiaires werkzaam in het kader van hun opleiding. Dit zijn doorgaans zorgopleidingen maar Bart is een uitzondering………

Wie ben ik?

Ik ben Bart Werink, 22 jaar oud en 4de-jaars HBO-Archeologie student aan Hogeschool Saxion Deventer. Vanaf begin Februari t/m half Juli ga ik in opdracht voor Ipse de Bruggen, en in samenwerking met Hazenberg Archeologie, me bezig houden met een advies gericht op  het toekomstbestendig maken van bezoekerscentrum Nigrvm Pvllvm.

In het bezoekerscentrum in Zwammerdam komen zorg, erfgoed en toerisme op een speciale manier samen, wat mij heeft geïnspireerd om aan de slag te gaan met dit onderzoek. Daarnaast ga ik ook meewerken aan  enkele producten om direct bij te dragen aan de toekomst van Nigrvm Pvllvm.

Hoe ziet mijn onderzoek eruit?

Als eerste ga ik de publieksruimte en de binnen- en buitententoonstelling Nigrvm Pvllvm analyseren en evalueren; wat waren de plannen en wat is ervan waargemaakt, en wat ging er goed of kon misschien beter? Vervolgens zal ik op basis van deze analyse en evaluatie een advies geven om Nigrvm Pvllvm optimaal bestand te maken voor de toekomst.

Gedurende mijn onderzoek zal ik ook:

  1. inhoudelijk bijdragen aan een tentoonstelling die tijdens de (her)opening van Nigrvm Pvllvm zal plaatsvinden.
  2. bijdragen aan 1 of meer video-opnamen met cliënten op locatie, om de mensen buiten Ipse de Bruggen (en al helemaal in deze tijd) een kijkje te geven binnen de zorginstelling.
  3. de website nigrumpullum.nl bij gaan houden en aanvullen met nieuws over het bezoekerscentrum.

Ik hoop dat ik tijdens mijn onderzoeksperiode de mogelijkheid krijg om u te ontmoeten want natuurlijk hoor ik ook graag van u hoe u Nigrvm Pvllvm ervaart en waardeert.

Hopelijk tot snel!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie