Maandelijks archief: december 2021

Limessongs door Judith Nijland

Judith Nijland op tournee langs de Neder-Germaanse Limes in NIGRVM PVLLVM, Park Matilo in Leiden en Museumpark Archeon Alphen aan den Rijn

Na een hele zomer op tournee langs Limes hotspots in Zuid-Holland heeft Judith Nijland haar onvolprezen Carmina Latina op CD uitgebracht.Lees verder “Limessongs door Judith Nijland”

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

MMXXII – 50 jaar Zwammerdamschepen!

Op 8 december jl. stuurde Maarten de Weerd, de beroemde opgraver van de al even beroemde Zwammerdamschepen de volgende mail: “Beste Yardeni en Tom. Morgen, 9 december, is het op de dag af een halve eeuw geleden dat de Zwammerdam 1 werd gevonden, waarmee de scheepsopgravingen in Nigrum Pullum aanvingen.Lees verder “MMXXII – 50 jaar Zwammerdamschepen!”

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Lancering website Hollandse Limes Classic

Op 3 september 2022 zal de 3e  uitgebreide editie van de fietstourtocht Hollandse Limes Classic worden gestart in Alphen aan den Rijn. De hoofdorganisatoren ICPIpse de Bruggen en Leen van Zwieten hebben hun plannen en ambities ontvouwen tijdens de lancering van de website www.HollandseLimesClassic.nlLees verder “Lancering website Hollandse Limes Classic”

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen